Adriana Prundaru Psiholog

BrandMark_Adriana_Prundaru_Psihoterapeut_RGB_PNG_500px_mic

CU CE TE POT AJUTA

Servicii

Psihoterapie Individuală

Psihoterapie Individuală

Psihoterapie de Cuplu

Adolescenți

Tineri

Adulți

SPRIJIN PENTRU

Nevoile Tale

În întâlnirile noastre putem aborda tematici precum:

ARMONIA DINTRE MINTE, CORP ȘI SPIRIT

Psihoterapia Integrativă

Abordarea integrativă presupune un proces coerent și cuprinzător care permite îmbinarea diferitelor elemente și tehnici ale unor abordări teoretice diferite (psihanaliză, psihologie comportamentală, psihologie umanistă) și care se adaptează nevoilor individuale, astfel obținându-se înțelegerea complexității ființei umane.

Acest tip de psihoterapie pune accentul pe acceptarea și onorarea lumii clientului pentru că experienţa subiectivă reprezintă adevărul său și punctul de plecare în explorarea drumului către sine. Se urmărește înţelegerea profundă a clientului printr-o abordare holistică care integrează mintea, corpul și spiritul.

RELAȚIA TERAPEUTICĂ

Psihoterapeutul, Clientul și Spaţiul dintre Noi

Omul și mediul sunt interdependente, iar sinele se dezvoltă și evoluează de-a lungul vieţii prin implicarea în relaţii. Astfel, abordarea integrativă relaţională are la bază co-crearea unei relaţii terapeutice autentice.

Colaborăm permanent pentru a identifica, explora, înţelege și gestiona emoţiile, gândurile și comportamentele care contribuie la disconfortul și suferinţa ta. Croșetăm împreună relaţia terapeutică, care devine inima procesului de vindecare, și construim drumul către un sine autentic.

Tu

Tu ai abilitatea de auto-vindecare și te poţi folosi de tot ceea ce ţi se oferă pentru a dobândi încredere în propriile tale aripi și a porni într-un proces personal de transformare. Tu ești arhitectul propriei schimbări.

Eu

Eu devin un ghid în călătoria transformării tale interioare. Explorez cu graţie și curiozitate. Ascult cu empatie și înţelegere. Privesc fără judecată. Creez spaţiu pentru eliberarea și transformarea emoţiilor tale.

INVITAȚIE

Programează o Ședință

Şedinţele de consiliere și psihoterapie pot avea loc atât fizic, în cabinetul psihologic din Brașov, cât și în mediul online.