Adriana Prundaru Psiholog

BrandMark_Adriana_Prundaru_Psihoterapeut_RGB_PNG_500px_mic

PENTRU TINE

Ești mai mult decât povestea pe care ţi-o spui despre tine

Om drag,

Îmi imaginez că îţi este dificil să fii aici, în momentul acesta în care simţi că totul a devenit prea greu și ai nevoie de ajutor. Aș vrea să știi că nu ești singur și că deja deţii o resursă valoroasă: Curaj.

Ai curaj să te uiți spre tine, să vezi că ceva te doare și nu mai vrei să duci totul singur. De curajul acesta ai nevoie pentru a-ţi construi propriile aripi, pentru a explora lumea ta interioară și pentru a te îndrepta spre părţi din tine care acum au cea mai mare nevoie de tine.

Îmi închipui că lentilele prin care ești obișnuit să privești viaţa sunt pătate de experienţe timpurii care te dor și care apasă greu pe umerii tăi obosiţi. Poate uneori crezi că nu mai ai resurse, că ceva e greșit cu tine sau că nu meriţi, însă ești mai mult decât povestea pe care ţi-o spui despre tine.

Ești ceea ce poţi vedea atunci când închizi ochii și îţi deschizi sufletul.

Ești ceea ce auzi atunci când se lasă liniștea și începi să îți vorbești cu blândețe.

Ești ceea ce simți când te întorci înapoi în corpul tău și începi să te îmbrățișezi cu iubire.

Ştiu că uneori e inconfortabil sau dureros, dar când ești pregătit, te întorci și reorganizezi piesele în forma cea mai potrivită pentru tine, o formă care să îţi dea aripi să zbori spre o poveste mai blândă și mai autentică.

Sunt aici și sunt pregătită să mă așez lângă tine. Voi rămâne atât cât vei avea nevoie și vom căuta împreună cele mai potrivite culori în care să îți pictezi propriile aripi. Vrei să-mi împărtășești din povestea ta?

INVITAȚIE

Programează o Ședință

Şedinţele de consiliere și psihoterapie pot avea loc atât fizic, în cabinetul psihologic din Brașov, cât și în mediul online.