Adriana Prundaru Psiholog

BrandMark_Adriana_Prundaru_Psihoterapeut_RGB_PNG_500px_mic

DESPRE MINE

Purtăm cu noi povești ce ne dau formă și culoare

Mă bucur că ești aici! Sunt Adriana Prundaru, psihoterapeut integrativ și psiholog clinician, și îţi mulţumesc că îmi permiţi să te însoţesc în explorarea poveștilor tale. Rolul acesta profesional mi-a oferit șansa să ajung mai aproape de oameni, dar și de mine. Este magic cum procesul de vindecare schimbă povestea pe care fiecare dintre noi o joacă pe scena vieţii sale.

Schimbarea nu este o destinaţie, este un proces care necesită dorinţă și angajament. Fiecare pas este făcut la momentul potrivit, în ritmul în care ești pregătit să primești, să simţi, să confrunţi, să accepţi, să reconstruiești, să te întorci la tine.

MISIUNEA MEA

Din Rănile Tale Pot Zbura Fluturi

Misiunea mea este să te ghidez în zborul tău interior prin crearea unui spaţiu sigur și plin de acceptare în care să îţi înţelegi rădăcinile propriilor emoţii, gânduri și comportamente și să găsești echilibrul interior, astfel încât să te poţi bucura de viaţă în plinătatea ei.

CE MĂ GHIDEAZĂ

Valorile Mele

Ilustratie Respect Despre Mine Cabinet Psiholog Adriana Prundaru

RESPECT

Respect valorile, credințele și experiențele tale unice și te însoţesc în crearea unui stil de viaţă armonios.

COMPASIUNE

Rămân alături de tine într-un mod ferm și blând și conţin cu acceptare și înţelegere povestea ta.

AUTENTICITATE

Mă exprim sincer și împărtășesc frânturi din povestea mea atunci când simt că acestea pot aduce valoare în procesul tău.

CREȘTERE

Îmi doresc să dobândești încredere în capacitatea ta de a face alegeri sănătoase, iar integrarea resurselor tale să continue și în afara procesului terapeutic.

CONFIDENȚIALITATE

Păstrez în siguranţă povestea ta astfel încât să poţi explora cu încredere tărâmurile necunoscute ale lumii tale interioare.

COLABORARE

Lucrăm ca o echipă pentru a atinge obiectivele terapeutice stabilite și păstrăm un ritm potrivit procesului tău.

TRASEUL MEU

Formarea profesională